Modele de tatuaje pentru indragostiti

18 Feb 2019

Tatuajele nu mai sunt de mult nişte accesorii cool. Au devenit pentru multi un mod de viață, un mod exprima de a-şi părerile sau chiar Dragostea. DIN ce în ce mai multe cupluri Aleg să ISI unească viețile printr-un tatuaj Care să le amintească de Dragostea Lor în fiecare zi. Tatuajele-Pereche sunt perfecte pentru cupluri, partenerii dovedindu-și astfel Dragostea pe care și-o poartă unul altuia. Atunci Când te hotărăști să Cine faci un astfel de tatuaj, trebuie să FII foarte sigură că este CEEA CE Cine dorești și că nu VEI regreta Decizia luată. “Tatuajele au un farmec anume, mai ales Când sunt făcute în cuplu. Primesc sollicitări de tot felul. Vin amândoi cu poze după ce au văzut anumite Tatuaje la alții și le-au plăcut, ori ími CER mie părerea. Fiecare desen PE piele sont povestea lui. De obicei, atunci Când se tatuează Împreună vor mesaje Care să exprimant ce simt unul pentru Celălalt, iar dimensiunile tatuajului sunt MICI sau Medii. Normal că atunci Când Alegi să faci acest pas, sentimentele sunt extrem de puternice. Tatuajul Acela poate fi PE viață, nu? “, spune amuzat Costi Azoiței.

Sute de cupluri i-au trecut prin salon în CEI peste 20 de Ani de Când face această meserie, așa că ne-a lăsat Naomi MODELE care sunt sollicitent frecvent de CEI îndrăgostiți. Elena Gheorghe sau Carla Dreams Cântă în piesele Lor despre tatuajele pe care și le fac iubiții, iar Antonia și Alex Velea sau Victoria și David Beckham sunt doar Naomi dintre cuplurile Care au dat tonul acestui curent. Iată că la Costi Azoiței apelează nenumărate cupluri Atât în fevarie, Dar și în Celelalte Luni ALE anului. Aminteşte-ţi de cazul lui Johnny Depp, Care şi-une vente de tatuat numele iubitei, Winona Ryder. După Despărţirea de actriţă, starul şi-a transformationnelle tatuajul şi a şters Două litere DIN numele fostei vente iumorsure, lăsându-şi PE braţ sintagma “Wino Forever” (n.r.-vin pentru totdeauna). Însă Dacă vrei un tatuaj mai Complex sau vreţi să vă faceţi Împreună acest GEN de Tatuaje, puteţi alege alte modele ideale pentru Saint Valentin. Dacă ça o Fire romantică, probabil pentru tine nu Sitiera nimic mai romantique decat gestul prin care cineva ISI face un tatuaj cu numele tău, PE pielea sa. Însă chiar Dacă nu ça fanul numărul 1 al tatuajelor, Cu Siguranţă Galeria Foto de mai jos te va face să Dai Click şi să Îţi faci o idee cu privire la ce se mai “poartă” anul acesta în domeniu. Bineînţeles, ştii că tatuajul poate fi o idee rea Dacă tu şi partenerul tău vă veți despărţi. Dar ai putea în orice moment să Acoperi vechiul tatuaj Într-un fel sau altul sau să îl transformi. Gândeşte-te bine înainte să faci acest pas.

O relație potï să o Termini uşor, PANA şi o căsătorie se rezolvă printr-un divorț, Dar cu tatuajele e puțin mai complexes şi poate chiar mai dureros. Fluturași, inimioare sau mesaje – Cam acestea sunt sollicitările pe care le primește celebrul artiste tatuator Costi Azoiției PE 14 février, de la Saint-Valentin și nu numai.

Share

AdminAA