Exemple de discursuri pentru nunta

18 Dic 2018

Calatoria a DURAT mai mult decat am prevazut si am avut parte nu de o PANA, ci de doua. Am fost la o nuntă tradițională la Care mirele și Mireasa zici că erau Ken și Barbie. II poate spune Cat de Mandru este de EA, de femeia Care a devenit. Credeam că n-o să se oprească niciodată, enumera nume de gagici PE bandă rulantă. Acesta ar putea fi unul dintre ACELE discursuri de Nunta amuzante. Discursurile de Nunta amuzante pot fi scrise bazandu-te PE sentimentele Care II leaga PE Miri. IAR cum discursurile astea trebuie să fie și sentimentale, și amuzante, știi bine că o să iasă penibile. Nu a mai existat un Alt moment in care IEC Doi sa faca ASA Ceva si nici nu mai exista un cuplu care sa faca toate aceste lucruri sa arate deosebit. Chiar si cand nu am avut de unde sa ne luam ciocolata Calda. Cuvintele Raman, indiférent de ce forma vor Lua ELE in ziua Nuntii.

Dupa cum deja stiti, la cununia civila veti avea parte doar de discursul ofiterului de Stare civila Si voua va Revine simpla misiune de a zice clar si raspicat acel “DA” Fara de care nu se poate continua ziua in Modul anticipt si pregatit atata timp si cu atata minutiozita te. Românii au multe și diverse bicyeiuri de nuntă. Fara indoiala, Cavalerul de onoare va proceda la fel, insa acesta este Modul traditionnel prin care se incheie discursul tatalui miresei. Si, de Regula, As avea un raspuns mai inteligent, ca “EI bine, daca o iubesti PE (se rosteste numele miresei) atat de mult, de ce nu te casatoresti cu EA? Soţii pot méditation la dificultăţile existente şi pot găsi Noi abordări şi Noi soluţii. Dupa aceea, le va ura Bun venit invitatilor si le va multumi pentru prezenta la eveniment. Daca pentru voi conteaza acest lucru, veti Reusi cu siguranta sa creati un moment de poveste prin povestile voastre sau ALE celor Dragi voua ce va sunt alaturi la Nunta. AR avea de învăţat de la cupluri Care au reuşit să rămână Împreună, în ciuda problemelor Care au apărut de-a lungul timpului. Apoi puteti inchina un Pahar de sampanie in cinstea Lor si ei in cinstea voastra, bineinteles, si sparge paharele pentru Noroc. De asemenea, preotul poate Tine un Discurs (adeseori numit “Predica”) pentru a va sfatui si INDRUMA inspre cele bune in viata voastra Impreuna DIN acel moment. Pana sa ajungem INSA la Alte bicyeiuri Hai sa ne uitam Poutine dans Noastra Gradina. Lucrurile nu s-au desfășurat nici de această dată în mod tradițional.

De retinut este faptul ca discursul nu trebuie sa AIBA in Centrul atentiei simtul umorului pe care il detii, ci este mai mult pentru cuplul proaspat casatorit. Va rog sa inchinati paharul in cinstea unui cuplu care ar Indura, in numele dragostei, toate neplacerile cauzate de o PANA (sau doua), de lipsa ciocolatei Calde sau de fracturi. Tinand cont de ele, discursul nu va iesi altfel decat deoasebit, avand in vedere ca va fi spus de una dintre cele mai importante persoane DIN viata miresei si va fi spus DIN inima si incarcat de emotie. IMI place cum arata, IMI place gustul EI si iubesc Modul in care se simt bulele de l`acide. Si daca un personaj controversat apare la EA acasa (ORI la locul pregatirilor) si ISI spune “Poezia” cu Tactica si tonalitati numai bune de facut oamenii sa planga, atunci e CLAR ca poti sa Pui machiajul miresei la pierderi dans Comisiei de Nunta. Poate că tâmpitul uitase complet că se află la Nunta fiicei lui. Unele reguli sunt facute pentru a fi incalcate. Se spune că după Nunta regală urmărită de milioane de oameni DIN întreaga lume, Harry a lăudat-o PE Meghan pentru că a reușit să gestioneze totul cu grație, mândru de faptul că formează o echipă minunată Împreună. Sau daca doriti sa traiti un moment cu adevarat deosebit si de suflet, poate rugati un bunic sau o persoana mai in varsta Draga voua sa va DEA un sfat, sa va Zica cateva cuvinte Frumoase la inceputul acelei zile memorabile. Era o tăcere asurzitoare, întréruptă de câte un “doamne ferește! Le venea să râdă, Dar n-aveau Curaj.

Share

AdminAA